Husker du Globe-Traving Bitcoin Family? Her er hva de gjør nå

Familien til nederlenderen Didi Taihuttu vakte mye oppmerksomhet tilbake i 2017 da de ga bort alle sine eiendeler for å satse på Bitcoin og bli millionærer.

Som du kanskje har gjettet, har de fortsatt ikke bankkontoer, ifølge et nylig intervju med CNBC.

Bor all-in

Ved første øyekast kan beslutningen om å bytte alt, inkludert barneleker, for Bitcoin Pro og omfavne en livsstil uten materielle eiendeler virke uansvarlig eller galskap. Tross alt hadde Taihuttu en vellykket virksomhet for å forsørge familien sin.

Som rapportert av U.I dag, fikk Taihuttus far som døde av kreft, ham til å revurdere livet sitt, og det er grunnen til at han overbeviste sin kone om å sette alt de hadde i den øverste kryptovalutaen da den handlet under $ 1000.

Gjennom disse årene har familien allerede besøkt over 40 land. De har ikke lenger et koselig hjem, de reiser i en varebil pyntet med kryptovaluta-logoer.

En forsyningskrise

Taihuttus har nå kjørt Bitcoin-berg-og-dalbanen i tre år rett – fra den meteoriske oppgangen i 2017 til den påfølgende krasj i 2018 og den fantastiske utvinningen i 2020.

I stedet for å ta ut penger da Bitcoin krasjet fra nesten 20 000 dollar i desember 2017 til 3 200 dollar i desember 2018, la familien faktisk flere mynter til sine langsiktige beholdninger.

Selv om flaggskipskryptoen nylig nådde en ny alltid, tror ikke Taihuttus at den er midt i en annen boble:

“Jeg ser ikke at etterspørselen går ned. Jeg tror vi er på vei mot en forsyningskrise. „